Flufyluf Love a Lot Bear

lilac (bbdd) bicolor(hm, true of mhw) point(cs-cs) love a lot bear1
Geboren; 03-05-2014
Bloedgroep;A

HCM scan; te jong
PKD/CIN scan; te jong
FIV/FeLV; ?
PKD1-DNA; normaal, 8-2014
HCM mutatie (ragdoll)- DNA; normaal, 8-2014
HCM mutatie (Main Coon)-DNA;normaal, 8-2014
(alle DNA resultaten van Animals DNA waren normaal)
Kleur DNA getest

lot2Een laatste nestje van Bailey. Mijn dierbare Bailey. Dan heb je eindelijk de keuze om uit maar liefst 3 lilac bicolor poesjes je droom lilac bicolor poesje te halen. Ik droomde daar al zo lang van. Maar de types waar ik op viel waren de mitted poes en de mitted kater. Wat een twijfel, wat een drama. Na weken twijfelen en nog meer twijfelen ben ik voor karakter gegaan en voor 1 van mijn speerpunten: oogkleur. Het was een blind vertrouwen in de lijnen achter deze kittens dat het met dit specifieke kitten wel goed zou komen. Ze was als kitten niet bepaald het mooiste kitten. Mega oren, vreselijk spits.. Zo zie je maar dat lijnenkennis zo belangrijk is. Evenals het kitten tijd geven om te groeien en te ontwikkelen. Ik ben blij dat ik uiteindelijk koos op vertrouwen. Het lelijke eendje is absoluut geweldig aan het uitgroeien. Wat ben ik trots op mijn lang verwachte lilac point bicolor poesje.

lot1Lot heeft een zware bouw, een geweldige oogkleur voor een lilac. Haar tekening op haar rug is nog altijd niet zichtbaar, ze heeft geen hielvlekken. Dat doet me vermoeden dat ze een mhw is, maar haar kittens zullen dit hopelijk verklappen in de toekomst. Ze heeft de zijdezachte vacht van haar moeder. Ook heeft ze het plak-karakter van haar moeder. Altijd en overal bij me in de buurt. Wel is ze liever voor anderen dan haar moeder is. Ze is een clowntje en is daardoor lastig mooi op de foto te krijgen. Of ze springt als een gek in het rond of ze draait zich op haar rug. Op haar rug liggen heeft ze van haar opa Zayan. Die er net zo’n hobby van maakt als zijzelf. Haar profiel is enorm mooi en komt akelig dicht in de buurt bij hoe het zou moeten zijn. Niet het pers-achtige, maar het juiste profiel. Ik kan niet wachten haar nog meer uit te zien groeien. Met haar komst eindigt dan nu definitief een tijdperk en is mijn gehele basis nu gesteriliseerd. Heel speciaal en apart. Bizar, emotioneel en mooi.
Volledig door op meerdere generaties flufyluffies.
lot3Voor haar komst overleed op vreselijke wijze mijn geliefde Bear. Daarmee stond de cattery stil. Ik was mijn richting kwijt, omdat Bear zo ontzettend bepalend was. Bailey was toen zwanger en het kon niet anders dan dat deze kittens de eer kregen zijn naam door te dragen. Ik heb hen genoemd naar karakter eigenschappen van Bear die ook in de troetelbeertjes voor kwamen. Het eerste nestje van Bear hier had dat als thema. Later ben ik pas gaan nadenken of ik uberhaupt een weg zag om door te gaan. Of ik nog doelen had naast die met Bear.